IPhone tippek, trükkök és technikák a fogyasztó számára

A szikla alatt kell élnie, hogy ne ismeri az Apple iPhone készülékét. Ez az eszköz megváltoztatta a kommunikáció módját.

Nem ritka, hogy a telefont a WC-be, a WC-be vagy valami nedvesre dobja. Ahelyett, hogy egy szárítót használna, lágyan törölje le a telefont, és merítsen egy műanyag ziptop zsákba, ahol sok rizs van.

Az akkumulátor fényerejének csökkentésével csökkentheti az akkumulátor energiáját. Menjen a telefon beállításaihoz, és csökkentse a fényerő szintjét.

Mondja el, hogy a közeli száraz tisztítószerek webhelyén keres. Ha megkeresi a számot, nem kell visszalépnie a telefon menüjébe a híváshoz. Csak érintse meg a számot; akkor csatlakozik a kapcsolatfelvételhez.

Vásároljon egy iPhone-t védő képernyőt. Képernyővédő nélkül az iPhone képernyője nagyon apró karcolásokra és kisebb nickekre lesz hatással. Még az ujjain elrejtett apró szennyeződések karcolásokat okozhatnak.

Használja az iPhone-on található multimédiás szolgáltatásokat, hogy a lehető legtöbbet hozza ki.

Egy adott weblap mezőbe tekinthető. Két ujjal görgetés segít a görgetésben az egész weboldalon.

Ha képet szeretne menteni, egyszerűen érintse meg és tartsa lenyomva. A felugró menü lehetővé teszi a kép mentését a telefon Camera Roll-jába. A képet egy üzenetbe is behelyezheti!

Az iPhone-kamerával egyidejűleg egy kézzel készíthet fényképet. A minőség ugyanolyan jó, mint a szokásos módon.

Most már jobban kell használnia iPhone készülékét. Győződjön meg róla, hogy kipróbálhatja az ebben a cikkben szereplő összes tippet, és kinyit minden lehetőséget. Az iPhone-t kellemesebbé teszi, ha jól ismeri, hogyan kell megfelelően használni.