Szerezd meg a jobb gumi javításokat a nagyszerű ötletek segítségével

Szüksége van a járműjavításra, de szeretné elkerülni a problémát? A megfelelő munka elvégzése az autóval kimerítő lehet, mielőtt egy szerelőt látna. Nehéz megismerni a megfelelő helyet, ahol autóját veheti, vagy tudni tudja, hogy maga tudja-e elvégezni a javítást. Szánjon egy kis időt, hogy elolvassa a tanácsokat, hogy megtudja, mit tehet a gépkocsijához.

Fontos a fékfolyadék szintjének fenntartása. A fékfolyadék-rekesz rendszerint közel van a motorhoz, és rendszeresen ellenőrizni kell. Győződjön meg róla, hogy a rekesz kétharmada tele van, és szükség esetén fékfolyadékot adjon hozzá. Lehet, hogy szivárgás következik be a rendszerben, ha gyakran több fékfolyadékot kell hozzáadnia.

A megelőző karbantartás nagyon fontos, ha autója van. Ne habozzon pénzt költeni az autó ellenőrzéséhez és karbantartásához szükséges eszközökhöz, vagy rendszeresen nézze meg autóját. Az autó rendszeres karbantartása segíthet sokat takarítani a javításon vagy vontatásnál, ha autója leesik.

Kövesse az autó hangolását. Minden autó más, és ez azt jelenti, hogy mindegyiknek különböző igényei vannak. Az egyik dallam-ütemezése nem lesz azonos a másikra. Nézze meg az autó kézikönyvét a modell megfelelő hangolásának ütemezésével kapcsolatban. Ellenkező esetben több problémát okozhat a jövőben.

Ha útutakat tervez, győződjön meg róla, hogy az autót karbantartja. Tervezzen egy kicsit előre, hogy ne rohanjon, hogy az utolsó pillanatban megtegye. Még akkor is, ha az autó jól érzi magát, gondoskodnia kell arról, hogy a rendeltetési helyére és visszafelé kerüljön.

Könnyedén kijavíthatja a karcolásokat. Meg kell töltenie a karcolást egy olyan alapozóval, amely megfelel az autó színeinek, majd néhány festéket, ha a primer száraz, és homokszórja az egész területet. Kezdje a finom homokpapírral, és fokozza a gabonát fokozatosan a viaszozás előtt.

A kis hézagokat szívócsapos fogóhúzóval rögzítheti. Ez általában nagyon kicsi mélyedéseknél működik, amelyek könnyen lefedhetők a szívócsészével. Ha a csésze nem működik, akkor néhány töltőanyagot be kell helyezni a fogsorba, homokba és festékbe, amíg láthatatlanná válik.

A faszén-tartály cseréje nagyon költséges, de ezt a részt könnyen kicserélheti. Vegye le a tüzelőanyag-tartály alatt található kereket, és húzza ki a régi tartályhoz csatlakoztatott vákuumvezetékeket. A résznek ezután azonnal el kell jönnie. Szerelje be az újat, és nagyon óvatosan csatlakoztassa a vezetékeket, mielőtt újra felszerelné a kereket.

Még kisebb problémákat is ellenőriznie kell egy szerelőnek. Egy kis probléma nagy lehet, ha nem tartják be az ellenőrzést.

Ha fizet, hogy új alkatrészeket szereljen be az autójába, kérdezze meg a szerelőt, ha látja őket. Nincs ok arra, hogy megtagadja, hogy megnézze, mit fizetett. Ha bármilyen jel arra utal, hogy az elemek nem újok, mondja el a szerelőnek, hogy a munkát máshol is elvégzi.

Van néhány vázlatos mechanika, amely elviszi a gumiabroncsokat, és régieket tesz az autójára. Általában ezt teszik, hogy egy gyors botot kapjanak tőled. Jelölje meg a gumiabroncsokat krétával. Ha nincs kréta, amikor a szolgáltatás teljes, akkor már volt.

Az autójavítások zavartsága és kellemetlensége hagyhatja, hogy új járművet vásároljon. Szánjon időt arra, hogy kihasználja az ebben a részben bemutatott javaslatokat és ötleteket. Meg fogja találni, hogy az autó javításai nem olyan nehézek. Tartsa hosszabb ideig a járművét, és élvezze ezt az értékes tanácsot.