Biztosítással kapcsolatos kérdések zavarják Önt? Vessen egy pillantást ezekre a tippekre

A biztosítás nagyszerű dolog lehet, de honnan tudja, mire van szüksége? Úgy tűnik, hogy mindenre biztosítás van, és ha minden rendelkezésre álló biztosítást megvásárolt volna, akkor nem lenne pénze azért, hogy megvásárolja azokat a dolgokat, amelyekre biztosított. Ez a cikk segít eldönteni, mire van szüksége.

Takarítson meg pénzt a biztosítási díjain a levonható összeg növelésével. 100 vagy annál több dollárt takaríthat meg az önbiztosítási díjra, ha a levonható összeget 250 dollárról 500 dollárra növeli. Hasonlóképpen, ha a háztulajdonos levonhatóságát 500 dollárról 1000 dollárra növeli, még többet takaríthat meg. Még az egészségbiztosítás levonhatóságának növelése is segít pénzt megtakarítani a díjakban.

A biztosítási igénybevételkor mindig a lehető legprofesszionálisabbnak kell lennie. Azok az emberek, akikkel dolgozik, emberek is, és sokkal több pozitív eredményt fog látni, ha pozitív és profi. Biztosítója csak a tényeket akarja tudni, nem pedig az érzelmeket. Minden nekik elküldött írásos anyagot le kell olvasni.

Pénzt takaríthat meg a biztosításokon, és vásároljon körül, és megtudja, hogy a különböző társaságok miként engedményeket adnak ugyanazon háztartás több kötvényeire. A legtöbb társaság általános 10% -os engedményt kínál az Ön üzleti vállalkozásának magával hozására, de egyes cégek nagyobb engedményeket tudnak tenni.

Annak biztosítása érdekében, hogy biztosítási igényét gyorsan és helyesen kezeljék, jegyezze fel, hogy ki a vállalkozója a társaságban. Számos vállalat független beállítót fog felvenni a látogatásra, hogy meghatározza a bejelentett károk pontosságát, de az eset végleges meghatározása az a kiigazító, aki valójában az Ön vállalatánál dolgozik.

Takarítson meg minden biztosítási kötvényén több kötvénykedvezménnyel. Ha külön háztartási, élet-, autó- és egészségbiztosítási kötvénye van, érdemes minden egyes társaságnál ellenőrizni, hogy vannak-e árajánlatai a többi biztosítási típusra vonatkozóan. Számos biztosítótársaság kedvezményt kínál, ha több kötvényt viszik magával.

Keressen egy kedvtelésből tartott biztosítótársaságot, amely nem rendelkezik "maximális élettartam-haszon" záradékkal. Ezek a záradékok alapvetően azt jelentik, hogy csak egy bizonyos összeget fizetnek a biztosítási cikkért az állata egész életében. Ha elérte ezt a határértéket, a költségek fennmaradó része rajtad múlik.

Sok munkáltató kedvezményes áron kínál biztosítást munkavállalóinak. Mielőtt bármilyen biztosítást megvásárolna, tisztában kell lennie azzal, amit vállalata kínál. A saját biztosítás vásárlása nagyon drága dolog lehet. Sok ember foglalkozik munkával pusztán azért, mert ennek kiemelkedő egészségügyi előnyei vannak.

A legjobb módszer a biztosítási díjak alacsony szinten tartására, ha soha nem nyújt be igényt egy kis tételre. Amikor igényt nyújt be a követelés benyújtásakor, vegye figyelembe az összeget, amelyet valószínűleg megnövekszik, és azt, hogy mennyi többlet fog fizetni Önnek. Ezután hasonlítsa össze ezt a követelés összegével, és ha a követelés összege alacsonyabb, akkor magának kell fizetnie. Ez hosszú távon több száz dollárt takaríthat meg Önnek.

Senki sem vitathatja, hogy a biztosítás nagyszerű dolog, amint arra korábban rámutattunk. A nehéz feladat az, hogy eldöntse, mire van szüksége, és nem költene pénzt olyan dolgokra, amelyekre soha nem lesz szüksége. A cikk útmutatásainak segítségével biztosíthatja, hogy a megfelelő úton haladjon az Ön érdekeit legjobban szolgáló biztosítás megszerzéséhez.