Hogyan lehet pénzt keresni webhelyén vagy blogján a tégla cikk segítségével

A cikk centrifugálása lehetőséget ad arra, hogy ugyanarról a témáról írjon, sokszor ugyanazon fontos kulcsokkal. Van néhány visszaesés és előnye a cikk centrifugálásának, különösen amikor a tégla cikkről van szó. Ennek előnye az lenne, ha elkészít egy cikket, és ugyanolyan erőfeszítés nélkül megváltoztatja a szerkezetét és a megfogalmazást. Ez különösen akkor hasznos, ha a cikk olyan témáról szól, amelyet kutatni kellett. Ennek bukása az, hogy ugyanolyan egyszerű lehet ugyanabból a témáról szóló teljesen eredeti cikk előállítása különböző információkkal, vagy akár új téma kidolgozása. Minden a webhelyén és az időgazdálkodásban rejlik. A következő cikk segít más nagyszerű tippekkel, akárcsak ez, így olvasson tovább a tégla-cikkről és arról, hogy mennyire hatékony lehet, ha forgalmat próbál irányítani webhelyére.

Írjon cikkeket és véleményeket a használt termékeiről. Tudottnak és elégedettnek kell lennie egy termékkel, amellyel nézői kipróbálhatják. A termékkel kapcsolatos részletes vélemények vagy információk megadása elősegíti a közönség számára a termék megértését, és átkattintásukat.

Tartsa naprakészen a kulcsszavait. Az elején történő kutatás nagyon fontos, de ne hagyja, hogy ezzel véget érjen. Folyamatosan végezzen kutatást annak megállapítása érdekében, hogy mely kulcsszavak továbbra is hasznosak az Ön számára. Ha az egyik kulcsszó már nem népszerű, de egy másik releváns kulcsszó növekszik, akkor kapcsolja ki őket!

A tégla cikkkampány megjelenésének fokozásának egyik módja a vendégblogosként való megjelenés biztosítása. Ekkor kérdezi meg a saját területének bloggerét, hogy írhat-e egy cikket a blogjába. Ennek kipróbálásához be kell mutatnia a szakértelem és a megbízhatóság hírnevét. Ha vendégblogger helyet kap, a cikk sok új olvasóval lesz kitéve.

Készítsen ellenőrző listát legalább öt cikkkönyvtárból, amelyek a népszerű keresőmotorokban magas rangúak. Ez segít elkerülni a saját maga által végzett munka költségeit. Időt és pénzt takarít meg, miután időt vett igénybe a felhasználható kezdeti ellenőrzőlista létrehozására.

A kulcsszó-kutatási eszközök hatékony segédeszközök minden tégla cikkkampányban, ám ezeket nem szabad megvásárolni. Míg a kulcsszó-kutatási eszközök és szolgáltatások elérhetőek - a legtöbb költsége meghaladja a 100 dollárt -, a tapasztalt cikkírónak nem kell pénzt költenie. Az interneten elérhető ingyenes eszközök (amelyek maguk a keresőmotorok is) több mint elegendőek a cikkíró igényeihez.

Láthatja, hogy a tégla cikk továbbra is nagyon hatékony módja a webhely forgalmának növelésére. A cikk-centrifugálás különösen hasznos azok számára, akiknek rövid idő alatt sok hasonló cikkre van szükségük a könyvtárakba történő elküldéshez és a backlink létrehozásához. Kiszervezéskor a cikk átírása és centrifugálása általában lényegesen olcsóbb, mint az eredeti cikkek írása esetén, mivel ez alapvető sablont biztosít az írónak és kevesebb munka. Tehát mi működik az Ön számára? Ön dönti el, hogy melyik illeszkedik az Ön idővonalához, és hogy sok hasonló cikkre vagy sok teljesen egyedi tartalomra van szüksége. Boldog írás!