Iphone használatára vonatkozó tippek az élet megkönnyítéséhez

Sokkal könnyebbé vált a banki nyilvántartásainak nyomon követése. A telefonok segítségével bármikor nyomon követheti a számlájuk állapotát. Bizonyos ellenőrzéseket is letölthet az iphone-n keresztül bizonyos bankokkal. Szeretne többet megtudni? Akkor nézd meg az alábbi tippeket.

Az iPhone nagy tárolóeszközt tesz lehetővé. Használja a képek, videók és kapcsolatok tárolására. Ez egyszerűsítheti az életét, és segíthet megszabadulni számos más modultól, és csak egyre koncentrálhat. Az iPhone jó tárhelyet biztosít, és további alkalmazások lehetővé teszik, hogy szükség esetén növelje ezt a helyet.

Ha rendelkezik iphone-val, akkor azonnal meg kell vásárolnia egy telefont. Az utolsó dolog, amit meg akarsz történni, az, hogy a telefon felrobban, mert nem védte meg megfelelően. A néhány méter magas betonra való leszállás jelentheti a telefon bukását, így megvédheti a lehető legjobbat.

Ha véletlenül vízbe dobja az iPhone-t, ne kapcsolja be! Ez tartós károsodást okozhat a telefonon, mert rövidzárlatot okoz. Ehelyett törölközőt kell használnia, hogy enyhén megszárítsa. Soha ne használjon hajszárítót, mert ez a nedvességet a száraz területekre tolhatja. Tartsa a telefont egy zsákban vagy edényben, nyers fehér rizst egy éjszakán át. Ha ezt teszed, jobb esélye van a telefon újraélesztésére.

Kerülje a túl sok alkalmazás telepítését a telefonra. Bár csábító lehet betölteni a készüléket, ne feledje, hogy a legtöbb felhasználó befejezi a hozzáadott alkalmazások többségének törlését. Ez költséges függőség lehet, és lassíthatja a készüléket is, különösen akkor, ha az alkalmazások frissülnek.

Ha dolgozik vagy iskolába jár, győződjön meg róla, hogy az iPhone rezgésbe kerül, hogy csökkentsék annak esélyét, hogy zavarok keletkezzenek. Ezt úgy tehetjük meg, hogy a hangrész beállításaiba lépünk, és forduljunk az iPhone-ra, hogy praktikus módon fogadjunk üzeneteket vagy hívásokat.

Használja a fejhallgató kábelének gombját az iPhone készülékkel való kép rögzítéséhez. Először keresse meg azt a képet, amelyet fog venni. Ha készen áll, nyomja meg a kábelen található gombot. A képet rögzíti. A szokásos lépéseket követve mentheti a képet.

Tartsa az otthoni gombot hat vagy több másodpercig, hogy kilépjen az alkalmazásból. Az alkalmazások néha hajlamosak a befagyasztásra. Ne veszítsd el türelmedet, és kezdj el szétszedni a telefont néhány csalódott kísérletben, hogy lezárjuk az egészet. Csak tartsa lenyomva az otthoni gombot. Ez arra kényszeríti az iphone-t, hogy kilépjen az alkalmazásból.

A pénzügyek sokkal biztonságosabbnak érzik magukat, ha tudják, hogy mindig figyelemmel kíséri őket. Mivel az iphone olyan nagyszerű funkciókkal rendelkezik, mint a banki szolgáltatások, nem csoda, hogy miért fektettek be ilyen sok ember az intelligens telefonba, így bármikor biztonsággal érezheti magát.